o godzinie 15:00 Orchówek. Postaram siê byÌ punktualnie w razie spóŸnienia moje wyt³umaczenie:
dopiero po 12 koĂączĂŞ rysunek i muszĂŞ wrĂłciĂŚ na hate, spakowaĂŚ siĂŞ i z lubelca dojechaĂŚ do WÂłodawy, ubraĂŚ siĂŞ, zabraĂŚ pyrcia, mapy i jazda do OrchĂłwka.
Tak w ogĂłle to chÂłopaki zaopatrzcie siĂŞ w petardy. 4-6sztuk tak na wszelki
of kors na niedziele. I takie maÂłe hukowe. ZresztÂą wiecie jakie bo ich uÂżywacie
I teraz wracajÂąc do rozpoznania, ja niestety mam ograniczony czas dziaÂłania <imieniny ojca (bez obaw bĂŞdĂŞ ÂżyÂł w niedziele, chyba...
)> Wiêc jeszcze raz apelujê o punktualnoœÌ w sobotê, maksymalny czas do 2h. Poka¿ê wam ca³y teren dzia³aù który bêdzie obowi¹zywa³ na akcji. Nie jest to ca³y teren, ograniczam troszkê las poniewa¿ zim¹ nie ma tam chyba sensu ³aziÌ za to od wiosny tam bêdzie siê lataÌ i siekaÌ.
P.S.
Ma ktoœ z was jakieœ pude³ka? Przyda³y by siê powiedzmy trzy sztuki <oklejone taœm¹ lub czymœ innym ¿eby siê wyró¿nia³o> Bêd¹ to cele do zniszczenia/przejêcia. Scenariusz jeszcze bêdzie modyfikowany
ODPOWIEDÂŹ na pytanie Wojtka w sprawie znakowania terenu
Jedynym oznaczeniem jest mapa
Staramy siê utrzymaÌ realia wojny, wiêc nie ma u³atwiania. Ale uœwiadomiê uczestników ¿eby nie wchodziÌ za g³êboko do lasu <300m maksymalnie>.